top of page

Hats and MORE?

Bijgewerkt op: 12 nov. 2021

Waar staat " MORE " voor? Deze vraag wordt mij soms wel eens gesteld.

In hoofdzaak wil ik mijn hoeden aan jullie tonen en creaties maken op maat van de klant. Maar ik hou ook heel veel van een totaal concept dat de finishing touch kan zijn bij je outfit zoals een sjaal, een tas, een juweel, corsage, een leuke schoentje.

De voorwaarde is wel dat het handgemaakt is door vrouwen en bij voorkeur ook ecologisch of duurzaam is.

Stilaan begint mijn webwinkel vorm te krijgen en de accessoire lijn uitgebreider.

Mijn "sleffers" zijn zo een product dat mijn hart gestolen heeft. Met dank aan Trees Candaele die mij het project van Femimain heeft leren kennen. Zij runt een opleidingscentrum in Marokko voor vrouwen.


Femimain staat voor eerlijke handel, voor solidariteit en voor respect. De vrouwen krijgen een eerlijk loon voor de producten die in Belgie verkocht worden via vzw De Pianofabriek. Een tewerkstellingsproject voor sociaal minder bedeelden in Brussel.19 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven