top of page

Verzending

Verzending

Onze hoeden worden verzonden via Bpost

Verzenden naar een adres in België: €7,95

Gratis verzending in België vanaf een aankoop van €75

Verzenden naar een adres in Europa: €17,95

Gratis verzending in Europa vanaf een aankoop van €150

Van zodra de betaling is ontvangen wordt het pakket verzendklaar gemaakt en binnen de 3 dagen verstuurd.

Indien de afgesproken leveringstermijn niet haalbaar is, verwittigen we de koper hiervan. 

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Geschenkbon voorwaarden

De geschenkbon kan gebuikt worden zowel voor workshops als aankoop van maatwerk hoeden en accessoires.

De geschenkbon kan niet ingewisseld worden voor geld.

De geschenkbon kan niet geruild of geretourneerd worden.

De geschenkbon kan in delen opgebruikt worden, oorspronkelijke vervaldatum blijft gelden.

De geschenkbon is geldig tot 1 jaar na datum aankoop.

Aarzel niet ons te contacteren bij vragen:

+32 (0)473 95 31 42

info@hatsandmore.be

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bedrijfsgegevens

Bezoekadres en facturatieadres:

Hatsandmore, Begijnhof 10, 2200 Herentals

+32 (0)473 95 31 42

info@hatsandmore.be

BTW BE0770505246

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar of verklaart u toestemming te hebben van een volwassene.

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden en onderstaande privacy-voorwaarden.

 

Hats and more behoudt steeds het recht eventuele veranderingen aan te brengen aan de algemene voorwaarden.

 

Het aanbod bevat voor elk product telkens een korte beschrijving.

Bij vragen over een specifiek product kan u contact opnemen met ons via info@hatsandmore.be

De afbeeldingen  zijn een waarheidsgetrouwe weergave van het aangeboden product.

Kennelijke fouten of vergissingen binden de ondernemer niet.

 

Prijzen

De prijzen op de website zijn in euro, inclusief btw en exclusief verzendkosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze webshop worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk tenzij anders aangegeven.

De prijzen van producten kunnen verhoogd worden door een stijging van de prijzen bij de leveranciers, aanpassing in btw of een andere geldige reden. De ondernemer mag de prijs van de producten veranderen wanneer dit gerechtvaardigd is of het gevolg is van wettelijke  bepalingen. Wanneer de verandering van prijs binnen de herroepingstermijn gebeurt, wordt de prijs terugbetaald die bij de bestelling gehanteerd werd en niet de nieuwe prijs die vermeld staat op de website. Wanneer er nog geen overeenkomst is gesloten tussen de ondernemer en de consument, wordt de prijs gehanteerd die op dat moment op de website staat vermeld.

Verzendkosten

 

De verzendkosten worden berekend op basis van de tarieven van Bpost voor binnenlandse verzendingen. Buitenlandse verzendingen aan het actuele tarief van de gehanteerde verzendpartner.

Betaalmogelijkheden

 

De consument is verplicht om per direct onjuistheden bij de verstrekte of vermelde betaalgegevens te melden aan de ondernemer.

Bij Hats and more betaalt U op een veilige manier, hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Indien de consument niet aan de betalingsverplichting voldoet, wordt er geen overeenkomst gesloten en is de ondernemer niet aansprakelijk.

 

Betaalmogelijkheden: Bancontact, Visa, Mastercard

 

Leveringen

 

Hats and more probeert een zo snel mogelijke levering te garanderen. We proberen hieronder een indicatie te geven van onze levertermijnen. Deze termijnen zijn echter indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Hats and more kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen buiten onze wil.

De koper bezorgt Hats and more het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan de ondernemer kenbaar heeft gemaakt bij het sluiten van de overeenkomst.

Wanneer de bestelling bij ons goed is vertrokken maar Bpost of een andere verzendpartner raakt deze kwijt kan Hats and more hier niet verantwoordelijk voor gesteld worden.

Van zodra de betaling is ontvangen wordt het pakket verzendklaar gemaakt en binnen de 3 dagen verstuurd.

Indien de afgesproken leveringstermijn niet haalbaar is, dient Hats and more de koper hiervan op de hoogte te brengen. De koper heeft het recht de bestelling te annuleren zonder bijkomende kosten.

Retour voorwaarden

Binnen de termijn van 14 dagen, te rekenen vanaf datum van ontvangst, heeft de klant het recht om zonder opgave van reden, de goederen terug te sturen.

De klant dient het artikel in de oorspronkelijke staat en de originele verpakking terug te zenden.

Alle teruggestuurde artikelen worden minutieus onderzocht. het uitgangspunt is dat de klant het artikel mag inspecteren en passen zoals hij dit zou doen in een fysieke winkel.

Mocht het teruggestuurde artikel een waardevermindering hebben ondergaan door gebruik en/of foute behandeling, behoudt Hats and more het recht af te zien van enige terugbetaling.

Retouradres

Hats and more

Begijnhof 10

 2200 Herentals

België

 

De consument kan gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping van de FOD-Economie.

Van zodra wij de goederen in originele en goede staat hebben ontvangen wordt het bedrag teruggestort uiterlijk 7 dagen na ontvangst.

 

Bij mogelijke geschillen zullen de wetsregels van het Belgische recht gelden, ook wanneer de consument in een ander land woonachtig is, tenzij anders vermeld in deze algemene en bijkomende voorwaarden.

Privacy regels

Privacy regels

Het gebruik van de website en bestellen bij Hats and more vereist de opgave van klantgegevens. Hats and more gebruikt deze gegevens voor de administratie van de bestelling, het beheer van de bestelling, levering, facturatie en het opvolgen van de betaling.

Gegevens worden niet doorgegeven, verhuurd of verkocht aan derden. De koper heeft steeds recht op inzage en eventuele verbetering van zijn gegevens.

 

Op verzoek, door middel van het sturen van een e-mail naar info@hatsandmore.be zal Hats and more de gegevens uit het klantenbestand verwijderen. Indien U vragen hebt over dit privacy statement, kan U ons steeds contacteren.

 

bottom of page